fuel for a good day!


Alege sa incepi fiecare zi cu zambetul pe buze, cu pofta de viata, intr-o rochie care sa-ti dea sentimentul ca fiecare zi este unica si importanta asa cum esti si tu!

La Indria cream fiecare produs dorindu-ne sa oferim bucurii care sa ne faca viata mai frumoasa noua si celor dragi noua!

Ne gandim la un minunat inceput de primavara care sa ne prinda in rochii frumoase ca zilele insorite care tocmai isi fac prezenta, ne gandim la serile de vara cu familia si prietenii in care suntem si ne simtim speciale si datorita faptului ca purtam o rochie frumoasa si vaporoasa, ne gandim la zilele ploioase de toamna a caror nostalgie o alungam purtand o rochie vesela si indrazneata, la zilele scurte de iarna cu dimineti intunecate, cand o cafea buna si rochia preferata ne fac sa vedem primavara ce vine!

Ne gandim la toate zilele petrecute la birou care nu ar trebui sa fie incarcate si lipsite de personalitate, atata timp cat rochia preferata a momentului iti devine aliat! Ne gandim la micile bucurii ale vietii care vin si odata cu increderea in noi, atunci cand devenim curajoase si relaxate, atunci cand intampinam fiecare zi cu bune si rele, cu bucurie de viata, cand imbratisam schimbarea si evadarea din rutina.

Nu ne putem schimba prea des job-urile, preocuparile, orasul in care locuim sau masina, dar ne putem schimba oricand ROCHIA!

Inspirate de toate acestea, de viata, de natura, de lumea asta mare si de tot ce este frumos, am inceput sa cream haine; modele alese cu grija, in editii limitate care reflecta feminitatea si bucuria de viata, produse in Romania din materiale de foarte buna calitate, cu Drag pentru Voi!

LESS IS MORE

Nu suntem o masinarie de creat tendinte, care produce haine in masa. Credem ca putin inseamna mai mult si de aceea piesele noastre sunt nemuritoare.