Politica de confidentialitate

Site-ul web www.indria.ro este administrat de către societatea INDRIA Shop S.R.L. cu sediul în Bucuresti, sect.5, Bd. Tudor Vladimirescu,nr.80 bl.135, et.3, ap.9 , înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/3336/14.03.2017, CUI RO37204964, telefon 0722615575, e-mail: office@indria.ro.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul document oridecâteori este necesar.

Orice modificare adusă prezentului document intră în vigoare imediat după publicarea sa pe site. Utilizatorii site-ului vor fi informați despre modificarea prezentului document direct pe site, sau după caz, prin e-mail. Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care Utilizatorul site-ului continuă să utilizeze site-ul după ce a avut loc o modificare a prezentului document, se consideră că respectivul Utilizator este de acord cu modificările produse.

Vă rugăm să luați în considerare că accesând site-ul nostru, acceptați în mod necondiționat Politica de Confidențialitate și Cookie-uri, precum și Termenii și Condițiile Generale de utilizare ale site-ului.

Site-ul colectează și procesează Date Personale conform acordului expres și tacit exprimat de către utilizator prin declarația de conținut (înregistrarea contului pe site) și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor Generale de utilizare ale site-ului, disponibile la www.indria.roi și a prezentului document Politica de Confidențialitate și Cookie-uri.

Datele Personale ale Utilizatorului sunt procesate de către INDRIA Shop SRL în concordanță cu legislația română în vigoare, în special în concordanță cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea Datelor Personale”), cu Ordinul nr. 52 din 2002 privind aprobarea Cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal („Ordinul nr. 52”), și cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice („Legea nr. 506”).

Site-ul www.indria.ro acționează ca și colector de Date Personale, așa cum este definit în Legea Datelor Personale și este înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal al Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul . Mai multe informații despre acest Registru și despre Datele Personale sunt disponibile la www.dataprotection.ro.

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră (gratuit o dată pe an). Dacă datele dumneavoastră sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți cere ca aceste informații să fie corectate sau eliminate. Nu putem elimina datele dumneavoastră atunci când există o cerință legală de a le păstra, cum ar fi regulile de contabilitate, sau atunci când există alte temeiuri legale pentru păstrarea datelor, cum ar fi datoriile neachitate. Vă puteți retrage consimțământul privind utilizarea de către noi a datelor în scopuri de marketing în orice moment. Ne puteți contacta la adresa de e-mail la office@indria.ro

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.indria.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.indria.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii INDRIA Shop SL in urmatoarele scopuri:

  • stabilirea contactului cu clientii;
  • inregistra contul personal pe site si prelucrarea comenzilor, starea comenzii, livrare si daca este cazul retur;
  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • transmiterea de oferte, promotii, concursuri online, newslettere si cataloage, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea INDRIA Shop SRL si a tertilor cu care INDRIA SHOP SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.indria.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati. INDRIA Shop SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Ai intrebari legate de Politica de confidentialitate?

Nu ezita sa ne contactezi!

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu politica de confidentialitate, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact.